Lomi Lomi massage in Schijndel!

De zwier en zwaai van Hawaiiaanse golven. Alleen dan op het lichaam. Gun jezelf deze bijzondere Lomi Lomi face massage in Schijndel.

tarief Lomi Lomi face:

45 min € 52,50

Direct boeken ⇒

 

Combinatie infrarooddeken behandeling en lomi lomi massage 

Indien je voor de massage een halfuur in het infrarood deken gaat liggen wordt de huid en spieren al opgewarmd en is het klaargemaakt om dieper te komen met de massage. Door de versnelde afvoer van afvalstoffen heb je minder opgehoopte zuren en dus ook minder spierpijn na de behandeling met infrarood. De combinatie infrarooddeken behandeling en massage is ook in duobehandeling te boeken!

Tarief infrarooddeken behandeling

30 min € 30,00

 

De Lomi Lomi face massage is een zachte helende massage met aromatische warme olie die zijn oorsprong heeft in Hawaï. De massage is gericht op ontspanning. Bij deze massage wordt extra aandacht geschonken aan de gezichtsspieren om zo de zuurstofstroom te verbeteren. Ook hier wordt gebruik gemaakt van vloeiende Lomi Lomi massage technieken, zoals lange strekkingen met de onderarmen. Ook is er aandacht voor de nek, schouders, decollete, bovenrug en komen de armen aan bod. 

De Lomi Lomi face is geen standaard gezichtsmassage. Het is een fijne ontspannende behandeling en als je opzoek bent naar een niet standaard behandeling dan is dit een uitstekende aanrader. Ervaar deze bijzondere Hawaiiaanse massage!

De massage is voor iedereen geschikt, belangrijk om te weten is dat er tijdens de massage heel veel olie wordt gebruikt en dat de haren worden meegenomen. Je ligt op een speciale hoes waar de olie op blijft liggen. Hou rekening bij het plannen van deze massage dat de haren erna thuis gewassen moeten worden.