Microdermabrasie in Schijndel

Op zoek naar een huidverbeterende behandeling in Schijndel?Denk eens aan microdermabrasie, de behandeling wordt gegeven met een professioneel apparaat van MIKOS. 
De techniek die wordt gebruikt om de huid te “peelen” is de diamant microdermabrasie. De behandeling kan worden toegepast bij verschillende huidcondities maar is succesvol gebleken bij:

 

  • Onzuivere huiden
  • Acne littekens (vlekjes)
  • Zonneschade
  • Rokershuid
  • Grove en of verstopte poriën / Grove huidstructuur
  • Doffe / futloze/ vale huid
  • Huidveroudering en fijne lijntjes

Vrijblijvend advies & proefstukje
Wil je de behandeling eerst testen op een stukje huid en advies? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. 
Direct boeken ⇒
Enkel microdermabrasie € 55,00
Boek je enkel de microdermabrasie zonder behandeling daaromheen dat kan ook. We starten met een oppervlaktereiniging en sluiten na de microdermabrasie af met een dag/nachtverzorging. ± 30 minuten

Compleet microdermabrasie € 89,00
De complete behandeling voedt, herstelt en hydrateert je huid na de intensieve microdermabrasie behandeling. Ook fijn is de uitgebreide ontspannende gelaatsmassage. De behandeling omvat naast de microdermabrasie een dubbele oppervlaktereiniging, speciaal vlies, rubber, of gipsmasker, massage van gezicht, decollete, nek en schouders en sluiten af met intensief ampul, oogverzorging en dag/nachtverzorging. ± 70 minuten.

Compleet microdermabrasie kuur 3 behandelingen € 255,00
Pakket van 3 complete microdermabrasie behandelingen, ongeveer 3-4 weken tussen elke behandeling.

Compleet microdermabrasie kuur 6 behandelingen € 485,00
Pakket van 6 complete microdermabrasie behandelingen, ongeveer 3-4 weken tussen elke behandeling. In verhouding het voordeligste pakket!

Informatie microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van ultrafijne micro-kristallen of er wordt gebruik gemaakt van een diamanten slijpschijfje. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze de bovenste laag van de huid bestaande uit dode en oude huidcellen. De huid wordt hierdoor aangezet om versneld nieuwe huidcellen aan te maken en gaat zich van binnen- uit vernieuwen, daarnaast stimuleert een gecontroleerd vacuüm de productie van collageen. 

Wat kun je behandelen met microdermabrasie?
Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat ik kan behandelen zijn:
Fijne lijntjes – onzuivere huiden – huidveroudering – pigmentvlekjes – acne littekens (vlekjes) zonneschade – rokershuid – grove poriën – grove huidstructuur – doffe / futloze huid.

Contra – indicaties
Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met de volgende huidcondities: Huidontstekingen – psoriasis – huidkanker- rosacea – ernstige acne – fragiele haarvaten actieve eczeem – heftige couperose door de zon verbrande huid – zwangerschap – niet gediagnosticeerde huidbeschadigingen – gordelroos koortslip – vitamine A medicatie.

Voordat je start met de behandelingen
Voor een eventuele eerste microdermabrasie vind er eerst een intakegesprek plaats. Ik geef uitleg , doe een huidanalyse en een proefstukje. We bespreken samen of microdermabrasie een geschikte behandeling kan zijn en de verwachtingen.

Is de behandeling pijnlijk?
Microdermabrasie is een intensieve maar nagenoeg pijnloze behandeling. De meeste klanten verdragen de behandeling zeer goed. Er kan een prikkelend/ tintelend en of warm gevoel worden waargenomen maar pijn hoor je niet te voelen.

Wat kan ik direct na een behandeling verwachten?
Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en roodheid vertonen, net als wanneer je iets te lang in de zon hebt gezeten, de roodheid kan maximaal 24 uur te zien zijn maar de praktijk leert dat dit vaak snel wegtrekt. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.
BELANGRIJK: gebruik altijd een SPF 50 na een microdermabrasie behandeling!

Wat mag je niet doen na de behandeling?
Op de dag van de behandeling gebruik geen make-up, producten met minerale olie, alcohol, parfums. Tot een week na de behandeling vermijd warmtebehandelingen zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten. De huid mist zijn beschermingslaagje en zal dus meer en makkelijker zijn vocht verdampen.

Wanneer zie je het resultaat van de behandelingen?
Waarschijnlijk zul je direct na de eerste behandeling al verbetering zien, maar voor een optimaal resultaat wordt aangeraden de behandeling in kuurverband toe te passen. ( elke 3-4 weken ) Afhankelijk van het te behandelen huidtype en doel van de kuur kan dit variëren van 3 tot 10 behandelingen, tijdens de intake kan het aantal behandelingen worden geadviseerd. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een heel stuk zachter, gladder en gezonder uit. Maar grote veranderingen bij bv fijne lijntjes en acne littekens worden vaak pas na 6-10 behandelingen zichtbaar. Dit alles is natuurlijk mede afhankelijk van het herstelvermogen van de huid en de manier waarop de huid thuis dagelijks verzorgd zal worden.

Zijn er na een kuur nog vervolgbehandelingen nodig?
Als het gewenste resultaat bereikt is wordt aangeraden om over te stappen op een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden. Ideaal is elke 6-8 weken.