Holistisch energetische massage in Schijndel

Bij een holistische massage word je als geheel behandelt dus voor lichaam en geest. Het is een massage van het gehele lichaam gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën. Daarnaast helpt deze massage om je energie weer te voelen en te laten stromen. De zachte massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop, stimuleert de lymfestroom en brengt het zenuwstelsel tot rust.

Het verminderd stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam. Als je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en je weet en voelt waar je energieblokkades zitten kan je daar bewust mee aan de gang.

De grepen van de massage zijn rustig, langzaam ,met aandacht en op het tempo van je ademhaling. De massagegrepen worden afgewisseld met pulsen. (het zachtjes schudden van het lichaam)

De massage begint bij rug en hoofd en zo via de benen naar de voeten toe, daarna aan de voorkant van het lichaam weer van hoofd naar voeten. Door van het hoofd naar de voeten te masseren wordt het teveel aan (negatieve) energie afgevoerd via de voeten.

Tarief holistisch energetische massage

105 min € 105,00

Direct boeken ⇒

Combinatie infrarooddeken behandeling en energetische massage 

Indien je voor de massage een halfuur in het infrarood deken gaat liggen wordt de huid en spieren al opgewarmd en is het klaargemaakt om dieper te komen met de massage. Door de versnelde afvoer van afvalstoffen heb je minder opgehoopte zuren en dus ook minder spierpijn na de behandeling met infrarood.

Tarief infrarooddeken behandeling

30 min € 30,00