Bamboemassage in Schijndel

De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om toxines (giftige stoffen) af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en spierknopen te verlichten.  De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie. 

De bamboe massagestokken worden gebruikt als extra hulpmiddel om een volledige lichaamsmassage te  kunnen geven en dienen als verlengstuk van handen, voorarmen en ellebogen. Naast het masseren met de bamboe massagestokken masseer ik ook met de handen en veel aromatische olie. De kleine massagesticks worden gebruikt om de kleine spierknopen beter te bereiken.

Door deze techniek kan er dieper gewerkt worden en zal deze massage meer effect hebben. De bamboe massage kan licht zijn of met veel druk, ritmisch of rustig. 

Volledige ontspanning en een vermindering van stress en vermoeidheid in het lichaam is het resultaat.

De gebieden die gemasseerd kunnen worden zijn:

  • rug, nek, schouders
  • armen
  • voorkant benen
  • achterkant benen

Tarieven Bamboemassage

30 min   € 42,50

Direct boeken ⇒

45 min   € 52,50

Direct boeken ⇒

Combinatie infrarooddeken behandeling en bamboemassage 

Indien je voor de massage een halfuur in het infrarood deken gaat liggen wordt de huid en spieren al opgewarmd en is het klaargemaakt om dieper te komen met de bamboemassage. Door de versnelde afvoer van afvalstoffen heb je minder opgehoopte zuren en dus ook minder spierpijn na de behandeling met infrarood. De combinatie infrarooddeken behandeling en bamboemassage is ook in duobehandeling te boeken!

Tarief infrarooddeken behandeling

30 min € 30,00