Lichaamspakking & infrarood

Nieuw! Infrarooddeken behandeling!

De infrarood deken die we toepassen is een deken die een ontspannende invloed op het gehele lichaam heeft. De infrarooddeken wordt met klittenband dicht gevouwen om het lichaam en wordt bedient door middel van een bedieningspaneel die van 40 tot 85 graden kan worden opgewarmd. Door middel van infrarood werking wordt warmte uitgestraald op de zones van het lichaam. Deze stralen (zijn niet schadelijk ) en gaan diep je huid in en stimuleert je bloedsomloop, verhoogt je hartslag en doorbloeding en heeft daarbij een positieve invloed op je spieren, pezen en gewrichten. De afweer van het lichaam wordt verhoogd door de snelle koortsreactie die ontstaat. Een infrarood deken kun je vergelijken als een infrarood sauna cabine en een infrarood lamp. De infrarood deken heeft in combinatie met een algenpakking een ontgiftende werking ( afvalstoffen worden sneller afgevoerd) bevorderen van weefsels en een anti-cellulitis werking. Naast water bevat het zweet na de behandeling met infrarood ook cholesterol, vet en allerlei gifstoffen zoals zware metalen.

Combinatie infrarood en massage

Indien je voor de massage een halfuurtje onder het infrarood deken gaat liggen wordt de huid en spieren al opgewarmd en is het klaargemaakt om dieper te komen met de massage. Door de versnelde afvoer van afvalstoffen heb je minder opgehoopte zuren en dus ook minder spierpijn na de behandeling met infrarood. Deze combinatie is ook in duobehandeling te boeken.

Combinatie infrarood en algenpakking

De algenpakking verwijderd de dode huidcellen en stimuleert een goede bloedcirculatie door het binnendringen van de algen in de huid. De celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt zacht door de diepe reiniging en heeft een vochtregulerende werking. De algenpakking is een mix van 3 Europese algen en 100% natuurlijk.

Behandeling mogelijkheden met de infrarood deken en tarieven
 

Enkel infrarood deken behandeling€ 30   
Infrarood deken + algenpakking€ 85 
Infrarood deken + massagetarief massage + € 30   (  duobehandeling mogelijk )
Infrarood deken + algenpakking + massageTarief massage + € 85,00